De eerste stap van de ontdekkingsreis...
 
De aanmelding van je kind gebeurt meestal via de telefoon of mail. Hierin kun je als ouder in het kort aangeven waar je kind tegen aanloopt.
  
Individueel coachingstraject op maat
 
Ik nodig jullie graag uit voor een gesprek met je kind. Hierna kunnen we gezamelijk beoordelen of ik de persoon ben, die je kind kan helpen.  
 
Gaan we dan samen aan de slag dan ontvangen jullie van mij een vragenlijst.
Dit formulier ontvang ik graag ingevuld retour voor de screening. Na de screening ontvangen jullie een voorstel waarin ik een toelichting geef wat Krachtig Kint voor jullie kan betekenen.
 
Ieder kind is anders. Na de screening wordt dan ook gekeken welke aanpak het beste bij jouw kind past. Vaak is het een combinatie van verschillende werkvormen. Kracht Kint past ook alle werkvormen aan op het individuele kind. Uitgangspunt hierbij is dat de kwaliteiten van je kind gebruikt worden. Om resultaat te bereiken, maar ook zodat je kind het leuk vindt om naar de afspraken te komen.
 
De ondersteuning door ouder(s) of verzorger(s) is van groot belang. Vandaar dat de sessie ook altijd samen is met
ouder(s)/verzorger(s) en kind. Ook al wordt leren makkelijker en leuker, er moet wel hard gewerkt worden.
 
Omdat ik het belangrijk vind dat een kind na schooltijd kan buitenspelen en zich kan ontspannen, vindt de begeleiding zoveel mogelijk plaats onder schooltijd.