Informatie kind
 
 
 
 
Bij mij in de praktijk, waar ik met kinderen werk, hoef je niet te lezen, niet te rekenen, niet te schrijven, nou ... een beetje dan. Ik test je niet...
 
Maar wat doe ik wel? Ik ga jou vragen stellen. Vragen die je misschien nog nooit gehoord hebt! Je gaat ontdekken dat je veel meer in je hoofd kunt, dan je denkt. Het is jouw hoofd, toch? En wie kan er iets veranderen in je hoofd? Juist jij!
 
Ik help je om meer plezier te krijgen in het leren, zodat het makkelijker zal gaan. De oefeningen die je op school krijgt zullen hierdoor leuker worden.
 
Zou jij dat willen? Kom dan eens bij mij kijken en met mij praten.Je zult merken dat je helemaal niet veel moeite hoeft te doen om anders te leren. Het past namelijk bij jou.
 
Misschien zie ik je binnenkort!
 
 
 
zZiep staat voor een grote categorie kinderen, die vooral goed zijn in het doen van dingen. Ze kunnen dingen op hun eigen manier eigen maken, maar de methoden die school hen aanbiedt sluiten hier niet bij aan. Hierdoor lijkt het alsof deze kinderen niet in staat zijn om te leren, maar het tegendeel is vaak waar.
 
Waarom zou je iets leren als het je niet interesseert? Als een kind van 8 jaar geen klok kan kijken, betekent dit niet automatisch dat het een onvermogen heeft om de techniek van het klokkijken te leren. Tijd speelt geen rol in hun leefwereld, dus tijd interesseert het kind niet.'Waarom zal ik het leren? Als ik het wil weten hoe laat het is, vraag ik het wel', is hun redenatie.
 
Als ik het kan, kan jij het ook!
 
Er zijn veel kinderen zoals zZiep. Deze kinderen zijn niet dom, maar hebben een andere leermethode nodig die wel voor hen werkt. Ben je ook als zZiep? Dan ben je bijzonder en dat is iets om trots op te zijn! Op www.zziep.nl vind je spelletjes om bijvoorbeeld woordjes te oefenen en speciaal aangepaste kaarten voor topografie.